Nyheter

Håll dig uppdaterad

Vi söker vår nästa medarbetare. Är du kunnig inom redovisning eller känner du någon som har kompetens? Vi är ett skönt och avslappnat gäng där trivsel och högt i tak gäller. Passa på att bli en av oss! Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut!

Omställningsstödet är ett stöd till företag vars nettoomsättning har minskat i väsentlig utsträckning under stödperioderna augusti-oktober 2020, november-december 2020 och januari-februari 2021, jämfört med motsvarande månader under 2019. Den minskade nettoomsättningen ska så gott som uteslutande vara en konsekvens av coronapandemin. Stödet går att...

Du som driver enskild näringsverksamhet och som drabbats av minskad omsättning på grund av coronaviruset kan söka omsättningsstöd.

Regeringen har den 9 november 2020 meddelat att korttidstödet kommer förlängas till den 30 juni 2021. Det nya regelverket beräknas att träda i kraft i februari 2021 och gälla retroaktivt från den 1 december 2020. Det nya regelverket kommer innebära förändringar kring till exempel karenstid och antal stödmånader.

Näringsidkare som har fått ett större omsättningstapp till följd av coronapandemin kan ansöka om ekonomiskt stöd. Stödet ger ersättning för förlorade intäkter under fem månader, från mars till juli i år. Stödet är 75 procent av det man tappat i omsättning jämfört med samma period 2019. Varje företag kan få maximalt 120 000 kronor i ersättning.

Nu kan företag som tappat i omsättning söka stöd för månaderna maj samt juni och juli. Stödet ska hjälpa företagen med fasta kostnader.

Vi är glada över att få bidra till en meningsfull fritidsaktivitet åt barn och ungdomar inom fotbollen! Vi har valt att sponsra föreningen IK Waria som är en renodlad flick- och damfotbollsförening. Visst blev tröjorna fina?!

Möjligheten att söka omställningsstöd öppnade 22 juni. Stödet lämnas till företag vars omsättning minskat med mer än 30 procent under mars och april på grund av corona-pandemin.

Vi finns numera även i Katrineholm där ni kan träffa vår medarbetare Bodil Odre. Hon har tidigare drivit en egen liten redovisningsbyrå som vi nu slagit oss samman med och har lång och gedigen erfarenhet inom redovisning och ekonomi.

Kontakta oss idag

Skicka oss en offertförfrågan


Skriv in dina uppgifter nedan och klicka sedan på skicka.

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

Tillbaka till toppen