Nyheter
Håll dig uppdaterad

Tisdag den 20 november är hela personalstyrkan på utbildning (Skatteregler) hela förmiddagen. Vi finns åter på kontoret under lunch. Med vänlig hälsning- /Personalen

Företag som bedriver verksamhet med fordonsservice, kropps- och skönhetsvård samt grossistverksamhet med livsmedel och tobak ska föra personalliggare från och med den 1 juli 2018.

Vid årsskiftet träder lagen om registrering av verkliga huvudmän i kraft. Om du inte redan har registrerat verklig huvudman kan du göra det på Bolagsverkets webbplats.

Visst är det mysigt och härlig att julen snart är här? Har du koll på vilka regler som gäller inom redovisningsområdet vad gäller julgåvor och julbord för anställda och kunder?

Den 20 september 2017 lämnade regeringen budgetpropositionen för år 2018 till riksdagen. Budgetpropositionen innehåller regeringens förslag till statens budget för 2018 samt de övriga förslag och bedömningar som följer av riksdagsordningen och budgetlagen.

I en promemoria från Finansdepartementet föreslås en generell begränsning av ränteavdrag i bolagssektorn kombinerat med en sänkning av bolagsskatten.

Kontakta oss idag

Skicka oss en offertförfrågan

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkopplar till dig så snart vi kan