Nyheter

Håll dig uppdaterad

Vi vann i år priset Årets tillväxtbyrå 2022 - Östergötlands län. Revisionsvärlden har skrivit en artikel om oss. Vad står LEBA för, hur jobbar vi och varför finns vi?

Riksdagen har tagit beslut om en tillfällig lag om skattereduktion för inventarieinköp som sker under 2021. Lagen innebär att fysiska och juridiska personer som har inkomst av näringsverksamhet kan få skattereduktion vid köp av materiella inventarier.

Vi är glada över att att presentera vår nya medarbetare. Han heter John Toma, är 25 år gammal och har studerat till redovisningsekonom. På fritiden älskar han att träna.

Omställningsstödet är ett stöd till företag vars nettoomsättning har minskat i väsentlig utsträckning under stödperioderna augusti-oktober 2020, november-december 2020, januari-februari 2021, mars 2021 och april 2021, jämfört med motsvarande månader under 2019. Den minskade nettoomsättningen ska så gott som uteslutande vara en konsekvens av...

Omsättningsstödet till enskilda näringsidkare riktar sig till enskilda näringsidkare som har drabbats av ett större tapp i omsättningen till följd av den pågående pandemin. Omsättningsstödet till enskilda näringsidkare infördes i november 2020 och omfattade initialt tiden mars - juli 2020. Stödet har därefter förlängts och omfattar nu även tiden...

Kontakta oss idag

Skicka oss en offertförfrågan


Skriv in dina uppgifter nedan och klicka sedan på skicka.

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

Tillbaka till toppen