Nyheter

Håll dig uppdaterad

Riksdagen har tagit beslut om en tillfällig lag om skattereduktion för inventarieinköp som sker under 2021. Lagen innebär att fysiska och juridiska personer som har inkomst av näringsverksamhet kan få skattereduktion vid köp av materiella inventarier.

Omsättningsstödet till enskilda näringsidkare riktar sig till enskilda näringsidkare som har drabbats av ett större tapp i omsättningen till följd av den pågående pandemin. Omsättningsstödet till enskilda näringsidkare infördes i november 2020 och omfattade initialt tiden mars - juli 2020. Stödet har därefter förlängts och omfattar nu även tiden...

Omställningsstödet är ett stöd till företag vars nettoomsättning har minskat i väsentlig utsträckning under stödperioderna augusti-oktober 2020, november-december 2020, januari-februari 2021, mars 2021 och april 2021, jämfört med motsvarande månader under 2019. Den minskade nettoomsättningen ska så gott som uteslutande vara en konsekvens av...

Vi är glada över att att presentera vår nya medarbetare. Han heter John Toma, är 25 år gammal och har studerat till redovisningsekonom. På fritiden älskar han att träna.

Vi söker vår nästa medarbetare. Är du kunnig inom redovisning eller känner du någon som har kompetens? Vi är ett skönt och avslappnat gäng där trivsel och högt i tak gäller. Passa på att bli en av oss! Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut!

Regeringen har den 9 november 2020 meddelat att korttidstödet kommer förlängas till den 30 juni 2021. Det nya regelverket beräknas att träda i kraft i februari 2021 och gälla retroaktivt från den 1 december 2020. Det nya regelverket kommer innebära förändringar kring till exempel karenstid och antal stödmånader.

Du som driver enskild näringsverksamhet och som drabbats av minskad omsättning på grund av coronaviruset kan söka omsättningsstöd.

Omställningsstödet är ett stöd till företag vars nettoomsättning har minskat i väsentlig utsträckning under stödperioderna augusti-oktober 2020, november-december 2020 och januari-februari 2021, jämfört med motsvarande månader under 2019. Den minskade nettoomsättningen ska så gott som uteslutande vara en konsekvens av coronapandemin. Stödet går att...

Kontakta oss idag

Skicka oss en offertförfrågan


Skriv in dina uppgifter nedan och klicka sedan på skicka.

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

Tillbaka till toppen