Nyheter

Håll dig uppdaterad

Näringsidkare som har fått ett större omsättningstapp till följd av coronapandemin kan ansöka om ekonomiskt stöd. Stödet ger ersättning för förlorade intäkter under fem månader, från mars till juli i år. Stödet är 75 procent av det man tappat i omsättning jämfört med samma period 2019. Varje företag kan få maximalt 120 000 kronor i ersättning.

Vi är glada över att få bidra till en meningsfull fritidsaktivitet åt barn och ungdomar inom fotbollen! Vi har valt att sponsra föreningen IK Waria som är en renodlad flick- och damfotbollsförening. Visst blev tröjorna fina?!

Nu kan företag som tappat i omsättning söka stöd för månaderna maj samt juni och juli. Stödet ska hjälpa företagen med fasta kostnader.

Möjligheten att söka omställningsstöd öppnade 22 juni. Stödet lämnas till företag vars omsättning minskat med mer än 30 procent under mars och april på grund av corona-pandemin.

Vi finns numera även i Katrineholm där ni kan träffa vår medarbetare Bodil Odre. Hon har tidigare drivit en egen liten redovisningsbyrå som vi nu slagit oss samman med och har lång och gedigen erfarenhet inom redovisning och ekonomi.

Den 1 januari 2020 träder flera skatteändringar i kraft. Här är några exempel:

Kontakta oss idag

Skicka oss en offertförfrågan


Skriv in dina uppgifter nedan och klicka sedan på skicka.

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

Tillbaka till toppen