Interimslösningar

När du behöver resursförstärkning

Vi täcker upp och stöttar vid behov

Vi erbjuder interimslösningar och finns tillgängliga för tillfälliga uppdrag där vi går in och stöttar efter ditt behov. Vi erbjuder resursförstärkning i form av:

 1. Personalförstärkning
 2. Utbildning
 3. Styrelseuppdrag

Vi har kompetens och många års erfarenhet inom företagsekonomi, redovisning, företagsutveckling, konsultation & rådgivning, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, bolagsbildning, budget, löner, bokföring, deklarationer, skatter, bokslut, årsredovisningar, bank och finans, försäljning, kundtjänst, kontor, administration, projektledning, projektredovisning, styrelsearbete, utbildning och ledarskap mm.

Läs mer nedan eller kontakta oss redan idag.

Personalförstärkning

Driver du ett eller flera företag och behöver tillfällig hjälp med bemanning t.ex. vid:
 • vikariat,
 • under en arbetstopp,
 • stor expansion,
 • högre leveranstryck under perioder,
 • anställningsstopp,
 • organisationsförändring,
 • generationsskifte vid någon avdelning,
 • om någon i personalen behöver längre semester, blir sjuk, föräldraledig eller plötsligt hoppar av?

Vi hjälper dig och täcker ditt personalbehov så du kan fortsätta fokusera på din kärnverksamhet.


Så här går det till: Du hyr personal från oss och betalar endast för de arbetstimmar du är i behov av. Därmed blir det tydligt för dig vad kostnaden blir över hela perioden och kan enkelt planera därefter. Vi tar det fulla arbetsgivaransvaret för vår uthyrda personal och håller en löpande kontakt med både dig och personalen. Vi är måna om att både du och personalen ska känna er nöjda och trygga. Vi tar hand om det administrativa kring anställningen, hanterar arbetsgivaravgifter och står för sjuklön.


Eller driver du ett bemanningsföretag och är i behov av att hyra in en konsult snabbt? Spara in din tid på letandet efter den rätta kandidaten. Vi kan agera underkonsulter!


Det är kostnadseffektivt, tidsbesparande och flexibelt.

Utbildning

Bedriver du en skolverksamhet och erbjuder företagsekonomi som utbildningskurs? Vi finns tillgängliga och kan hålla i utbildningen. Vi träffas och ser över ett samarbete. 

Så här går det till: Du hyr personal från oss och betalar endast för de arbetstimmar du är i behov av. Därmed blir det tydligt för dig vad kostnaden blir över hela perioden och kan enkelt planera därefter. Vi tar det fulla arbetsgivaransvaret för vår uthyrda personal, håller en löpande kontakt med både dig och personalen. Vi är måna om att både du och personalen ska känna sig nöjda och trygga. Vi tar hand om det administrativa kring anställningen, hanterar arbetsgivaravgifter och står för sjuklön.


Eller driver du ett eller flera företag där medarbetare eller kunder behöver kompetensutvecklas inom företagsekonomi? Vi kan lära ut och förklara principerna i företagsekonomi, allt från hur man startar ett företag, marknadsföring till budgetering, bokföring och bokslut. Vi skräddarsyr en lösning efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

Det är smart och smidigt.

Styrelseuppdrag

Behöver ditt företag nya ögon in och förstärkning till styrelsen? Vi finns tillgängliga för styrelseuppdrag där vårt mål är att tillföra ett värde till styrelsen och företaget. Vi har ett stort affärsnätverk, drivs av att vara proaktiva och engagerade samt diskutera frågor ur olika perspektiv för att bidra till företagets utveckling. 

Vi har utbildat oss via Styrelseakademien för att fördjupa kunskaperna i styrelsearbete och har många års erfarenhet av tidigare styrelsearbete i privata bolag, kooperativ samt ideella föreningar. 

Det är effektivt och utvecklande.

Kontakta oss idag

Skicka oss en offertförfrågan


Skriv in dina uppgifter nedan och klicka sedan på skicka.

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

Tillbaka till toppen