Arbeta hos oss
Ange undertext här

Vi erbjuder tjänster inom redovisning och ekonomi till små och medelstora ägarledda företag samt privatpersoner. Vår vision är att ha en trivsam arbetsplats med högt i tak, engagerade och motiverade medarbetare med hög kompetens för att kunna leverera tjänster av hög kvalitet och förse varje unik kund med skräddarsydda lösningar som ger kunden goda förutsättningar till bättre lönsamhet. Vi värdesätter kvalitet, ansvar och engagemang.

Här under presenterar vi om det finns lediga tjänster hos oss just nu. Skicka gärna in ditt cv förutsättningslöst även om det inte skulle finnas en tjänst just nu för tillfället. Vi behöver anställa löpande och då kan du ha förturen genom att ha skickat in ditt cv redan.


Jobba hos oss

Lediga tjänster just nu

Fair Investments letar ständigt efter drivna och talangfulla personer med spetskompetens, som vill vara med på vår resa.
Tveka inte att kontakta oss med en spontanansökan om du känner att skulle vilja bli en del av vårt starka team.

Skicka din ansökan till info@fairinvestments.se

Det vi söker just nu är inom följande områden:

  • Mötesbokare
  • Finansiella rådgivare med SWEDSEC
  • Office manager-receptionist (klicka för att se annons)

Det är personalen som skapar vår framgång

Fair Investments viktigaste resurs är personalen, och deras kompetens, insats och engagemang är bidragande framgångsfaktorerer till vår tillväxt. Vi fokuserar på hög kvalitet och vår personal har alla spetskompetens inom respektive område.

Bilder ger dina blogginlägg en extra touch som lockar besökare att läsa dem. Den första bilden i blogginlägget visas automatiskt som miniatyr för blogginlägget. Därför kan rätt vald bild öka intresset för din artikel.

Det inledande stycket ger läsaren en uppfattning om vad blogginlägget kommer att handla om, det kan också användas som en kort förhandsvisning i listan för blogginläggen. Olika formuleringar gör att de sticker ut från resten av texterna. Fortsätt läsa och se hur du kan utforma dina blogginlägg.

Korta och simpla blogginlägg är det bästa sätt att hålla dina besökare uppdaterade. Spännande inledande stycken och en kort, informativ text säkerställer att läsarna återkommer för fler nyheter.