Arbeta hos oss

Vi värdesätter vår personal

LEBA Ekonomibyrå erbjuder tjänster inom redovisning och ekonomi till små och medelstora ägarledda företag samt privatpersoner. Vår vision är att ha en trivsam arbetsplats med högt i tak, engagerade och motiverade medarbetare med hög kompetens för att kunna leverera tjänster av hög kvalitet och förse varje unik kund med skräddarsydda lösningar som ger kunden goda förutsättningar till bättre lönsamhet. Vi värdesätter kvalitet, ansvar och engagemang.

Vi värdesätter vår personal och erbjuder många utvecklingsområden inom redovisning och ekonomi. Endast du sätter gränserna för din utveckling. Vår personal är den viktigaste resursen vars kompetens och engagemang är bidragande framgångsfaktorer till vår tillväxt.

Helt plötsligt kan det dyka upp affärsmöjligheter som gör att vi snabbt behöver nyanställa. Tveka inte att skicka in en spontanansökan om du vill få chansen att vara med på vår utvecklingsresa samt ingå i vårt fantastiska team.


Spontanansökan

Fyll i formuläret nedan för att skicka in din spontanansökan. Är det så att din ansökan matchar våra kriterier vid nästa nyanställning tar vi en kontakt med dig. Lycka till.


Lediga tjänster

2023-03-24      Vi söker en erfaren redovisningskonsult - Ansök här!

Kontakta oss

Tillbaka till toppen