Om oss 

Vår bakgrund

LEBA Ekonomibyrå grundades hösten 2014 av nuvarande ägaren, Bahjat Mourad, utbildad civilekonom, som efter många år som anställd både inom den privata sektorn på större revisionsbyråer samt kommunala och statliga sektorn valde att starta eget tack vare den egna drivkraften samt passionen att hjälpa andra företag att utvecklas.

Vi som arbetar är utbildade, alltid uppdaterade med senaste nytt och har lång och gedigen erfarenhet av redovisning och ekonomi för små- och medelstora företag.

Vi har kontor i Norrköping och Katrineholm men tack vare smarta digitala system kan vi oavsett geografisk plats hjälpa dig och du får tillgång till din redovisning vart du än befinner dig.

Vi ser fram emot att du hör av dig oavsett om du har ditt företag i Norrköping eller i övriga Sverige.


Varmt välkommen.Bahjat Mourad, VD

Vår affärsidé & vision

Affärsidé

Vi erbjuder tjänster inom redovisning och ekonomi till små och medelstora ägarledda företag samt privatpersoner.

Vision

Vår vision är att ha en trivsam arbetsplats med högt i tak, engagerade och motiverade medarbetare med hög kompetens för att kunna leverera tjänster av hög kvalitet och förse varje unik kund med skräddarsydda lösningar som ger kunden goda förutsättningar till bättre lönsamhet.

Vår värdegrund

För att efterleva vår vision vill vi att vårt företag ska genomsyras av nedanstående tre kärnvärden.


KVALITET

Genom våra medarbetares höga kompetens och goda erfarenheter inom ekonomiområdet vill vi leverera tjänster av hög kvalitet samt bidra till kundnytta.

ANSVAR

Genom att värdesätta varandra och varje unik kund samt vara lyhörda vill vi eftersträva långsiktiga relationer till våra kunder för att skapa förtroende och trygghet.

ENGAGEMANG

Genom motiverade medarbetare som löpande vill bidra till delaktighet och utveckling vill vi känna oss engagerade i varje unik kunds uppdrag och hitta anpassade skräddarsydda lösningar för att öka förutsättningarna till bättre lönsamhet för våra kunder.


Arbeta hos oss - Hållbarhet - GDPR

Arbeta hos oss

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss?

Klicka här och skicka in en spontanansökan.

Hållbarhet

Vi tycker det är viktigt med hållbart företagande och vill bidra till samhällsnytta. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Klicka här och läs mer.

Integritetspolicy-GDPR

Vi är måna om de personuppgifter vi samlar in av särskilda syften och hanterar dessa på ett säkert och ansvarsfullt sätt. 

Klicka här och läs mer.

Vi arbetar enligt Rex - Svensk standard för redovisningsuppdrag
Rex innehåller det ramverk och de grundläggande principer som ska följas i redovisningsuppdrag. Rex tillämpas för att skapa hög kvalitet i uppdragen enligt konceptet "rätt från början".


Vi är medlemmar i Östsvenska Handelskammaren.

Östsvenska Handelskammaren arbetar för ökad tillväxt och bidrar till medlemmars affärer - lokalt, regionalt och globalt. Medlemskapet ger oss större affärsnätverk och möjlighet till kompetensutveckling.


Vi har högt kreditbetyg
Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.


Vi är Fortnox Byråpartner

Digitalisering och automatisering tar mer och mer plats inom redovisning och administration idag och kommer att fortsätta så. Därför har vi valt att bli Fortnox Byråpartner för ett effektivt samarbete med dig som kund där vi har möjlighet att jobba i samma plattform digitalt, webbaserat och helt skräddarsytt efter dina enskilda behov.


Kontakta oss idag

Skicka oss en offertförfrågan


Skriv in dina uppgifter nedan och klicka sedan på skicka.

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

Tillbaka till toppen