Om oss
Vår bakgrund, idé, vision samt värdegrund

LEBA Ekonomibyrå grundades hösten 2014 av nuvarande ägaren, Bahjat Mourad, utbildad civilekonom, som efter många år som anställd inom den privata sektorn på större revisionsbyråer, kommunala och statliga sektorn valde att starta eget tack vare den egna drivkraften samt passionen att hjälpa andra företag att utvecklas. Vi som arbetar har lång och gedigen erfarenhet inom redovisning och ekonomi.


Affärsidé

Vi erbjuder tjänster inom redovisning och ekonomi till små och medelstora ägarledda företag samt privatpersoner.

Vision

Vår vision är att ha en trivsam arbetsplats med högt i tak, engagerade och motiverade medarbetare med hög kompetens för att kunna leverera tjänster av hög kvalitet och förse varje unik kund med skräddarsydda lösningar som ger kunden goda förutsättningar till bättre lönsamhet.


Värdegrund

 Vi vill att vårt företag ska genomsyras av nedanstående tre kärnvärden.


KVALITET

Genom våra medarbetares höga kompetens och goda erfarenheter inom ekonomiområdet vill vi leverera tjänster av hög kvalitet samt bidra till kundnytta.

ANSVAR

Genom att värdesätta varandra och varje unik kund samt vara lyhörda vill vi eftersträva långsiktiga relationer till våra kunder för att skapa förtroende och trygghet.

ENGAGEMANG

Genom motiverade medarbetare som löpande vill bidra till delaktighet och utveckling vill vi känna oss engagerade i varje unik kunds uppdrag och hitta anpassade skräddarsydda lösningar för att öka förutsättningarna till bättre lönsamhet.Vårt kontor finns i Norrköping. Vi ser fram emot att du hör av dig oavsett om du har ditt företag i Norrköping eller i övriga Sverige. Vi kan hjälpa dig tack vare smarta webbaserade ekonomisystem oavsett vart du befinner dig geografiskt.

Bahjat Mourad, VD

Kontakta oss idag

Skicka oss en offertförfrågan

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkopplar till dig så snart vi kan